Nieuwe zomeractie Hörmann

Elektrische garagedeur RenoMatic: nog meer gemak met gratis smartphone bediening

Bent u bezig met nieuwbouw of met een renovatie en zoekt u een passende nieuwe garagedeur? Dan heeft Hörmann deze zomer goed nieuws voor u. De elektrische garagedeur RenoMatic in Planar-uitvoering met L-profilering is dit jaar extra scherp geprijsd. Daar bovenop ontvangt u in de maanden juli, augustus en september de BlueSecur smartphone-module ter waarde van 110 euro gratis.

BlueSecur-app op uw smartphone
Met de BlueSecur-app bedient u uw garagedeur met uw telefoon. U kunt (tijdelijk) meerdere gebruikers toevoegen en individuele rechten toekennen. Geen gedoe meer dus met verschillende sleutels of handzenders. Natuurlijk is de bluetooth-verbinding beveiligd.

Automatische garagedeur
De sectionaaldeur RenoMatic in Planar-uitvoering met L-profilering is een automatische garagedeur met een luxe uitstraling. De deur heeft een grote paneelverdeling en u kunt kiezen uit 8 designs; 3 warme houtkleuren en 5 exclusieve Hörmann-kleuren, van stralend wit tot antraciet. De moderne matte kleuren zorgen voor een elegante uitstraling van uw woning.

De RenoMatic staat voor kwaliteit en veiligheid. De sectionaaldeur is dubbelwandig geïsoleerd, heeft een kunststof kozijnvoet die beschermt tegen corrosie en een automatische inbraakwerende deurvergrendeling.

U heeft deze kwalitatieve elektrische garagedeur, inclusief ProMatic 3-aandrijving met het bijzonder veilige en gecertificeerde BiSecur radiosysteem, al voor slechts 1.149 euro. Daar komt deze zomer de gratis smartphone bediening op uw telefoon bij!

Let op: actie is geldig tot 31 december 2020

« Terug naar overzicht