HGD BOERBOOM: uw partner voor deuren en kozijnen.

De beste garagedeuren en voordeuren voor woningbouw en industrie. Als premium specialist van Hörmann helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een garagedeur en/of voordeur. De mogelijkheden en opties zijn groot. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en aannemers. Want wij zijn dé aangewezen partner om de juiste keuze te maken bij verschillende toegangstechnieken en toepassingen. Naast deurenspecialist zijn wij ook kunststof kozijnen specialist van Select Windows. Ook hierin kunnen wij u helpen om een keuze te maken die bij uw situatie past.

Hörmann garagedeuren en voordeuren van de beste kwaliteit

Wanneer u kiest voor HGD BOERBOOM, kiest u voor een erkende Hörmann Premium Specialist met jarenlange ervaring op het gebied van garagedeuren en toegangstechnieken. Hörmann is een gerenommeerd merk en staat voor de beste kwaliteit die op de markt beschikbaar is. Wij monteren verschillende soorten deuren, die zowel handbediend als elektrisch aangedreven kunnen zijn. U kunt hierbij denken aan kanteldeuren, (zijdelingse) sectionaaldeuren, roldeuren, openslaande deuren en voordeuren. Als extra beveiliging behoren handzenders, vingerscanners en codeschakelaars tot de vele mogelijkheden.

Select Windows kunststof kozijnen en schuifpuien: alles voor een betere woning

In ons uitgebreide programma hebben we ook de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Select Windows. Deze zijn onderhoudsarm en verkrijgbaar voor ieder type woning in 150 kleuren en structuren. Al dat getob met schuren en schilderen is dus niet meer nodig. Wilt u bijvoorbeeld een authentieke houtuitstraling omdat deze het beste past bij uw woning, kies dan voor de ‘houtlook’ structuur in combinatie met de rechte hoekverbinding Hollandse hoek. Isolatie en veiligheid kunnen natuurlijk niet vergeten worden. De aluminium profielen worden gemaakt door Schüco en in de fabriek van Select Windows worden zij nog eens versterkt met staal. Daarna worden ze voorzien van standaard SKG-sloten met een kerntrekbeveiliging. Voor een inbreker is hier geen doorkomen aan. Select Windows valt onder de VKG gecertificeerde producten, monteurs en partners.

De beste zonweringen van ROMA

Bij HGD BOERBOOM kunt u ook terecht voor zonweringen van het Duitse kwaliteitsmerk ROMA. Screens, rolluiken en buitenjaloezieën: wij draaien onze hand er niet voor om. Daarnaast hebben wij ook een mooi assortiment aan oplossingen voor zonwering bij veranda’s en overkappingen. Wij denken graag met u mee over de ideale zonwering voor uw woning of grotere projecten.

Norport hekwerken voor iedere omgeving

Als afsluiting van uw eigen domein is het vaak praktisch een hek of poort te plaatsen. Wij hebben het uitgebreide aanbod van Norport in ons pakket. Zij produceren poorten en hekwerken in verschillende stijlen, zodat er altijd een ideale oplossing is die bij uw woning past. De hekwerken kunt u indien gewenst uitvoeren met een automatische openingsfunctie. Hier zijn verschillende toepassingen mogelijk.