HÖRMANN GARAGEDEUREN

HGD Boerboom Deuren is dé specialist als het gaat om Hörmann garagedeuren. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een garagedeur. Hörmann is al tal van jaren een zeer gerenommeerd merk op de deurenmarkt. Het merk staat voor de meest hoogwaardige kwaliteit. De Hörmann garagedeuren gaan jarenlang mee. U heeft er dan ook lange tijd plezier van.

ONTDEK ONZE HÖRMANN GARAGEDEUREN

Aangezien wij over een ruim aanbod garagedeuren beschikken, bieden wij u diverse mogelijkheden. U vindt bij ons dus altijd een garagedeur die bij de stijl van uw woning past. Zo heeft u bij ons de keuze uit:

  • Garagesectionaaldeuren
  • Berry-kanteldeuren
  • Deursystemen voor parkeergarages
  • Garageroldeur Rollmatic
  • Deuren voor collectieve garages type ET500 en ST500

GARAGESECTIONAALDEUREN

De moderne sectionaaldeur heeft een elegant uiterlijk en opent verticaal naar boven. Hierdoor creëert u dus meer plaats in en voor de garage.

BERRY-KANTELDEUREN

De Berry-kanteldeur is al jaren op de markt. Deze betrouwbare deur draait naar buiten. Dankzij de ruime keuze uit meer dan 20 deurmotieven in staal en hout, vindt u altijd wel een kanteldeur die bij de stijl van uw woning en garage past.

DEURSYSTEMEN VOOR PARKEERGARAGES

Onze deursystemen voor parkeergarages bieden een optimaal rendement en personenveiligheid en  beschikken over duurzame functies. Verder gaan de deuren geruisloos open en dicht, ook bij veelvuldig gebruik.

ROLDEUR ROLLMATIC

Met deze automatische garageroldeur krijgt u veel plaats in de garage. U kunt uw auto in de garage parkeren door tot voor de deur te rijden.

DEUREN VOOR COLLECTIEVE GARAGES TYPE ET500 EN ST500

GARAGEZIJDEUREN

U kunt ook bij ons terecht voor een garagezijdeur. Wat betreft de stijl en het gebruikte materiaal is deze helemaal in harmonie met uw garagedeur en voordeur. Bij ons kiest u een Hörmann zijdeur met hetzelfde aanzicht als uw garagedeur. Bekijk ook onze projecten op Facebook.