HÖRMANN NEDERLAND

HGD BOERBOOM is Premium Specialist van Hörmann Nederland. Als klantgericht bedrijf richten wij ons zowel op particulieren als bedrijven en aannemers. Dankzij onze ruime ervaring en ons veelzijdige assortiment, zijn wij dé partner bij het vinden van de juiste garagedeur en/of voordeur.

DE ALLERBESTE KWALITEIT GARAGEDEUREN

Wanneer u kiest voor HGD BOERBOOM, dan kiest u voor een deur van hoogwaardige kwaliteit, waar u elke dag plezier van heeft. Wij verkopen deuren van Hörmann. Dit zeer gerenommeerde merk staat voor de allerbeste kwaliteit die er op de markt verkrijgbaar is. Als erkende Hörmann Premium Specialist met een jarenlange ervaring op het gebied van garagedeuren en toegangstechnieken, kunnen wij u altijd van een uitstekend advies voorzien. Bij ons vindt u altijd wel een garagedeur of voordeur die bij de stijl van uw woning en garage past.

HÖRMANN LEVERANCIER

HGD Boerboom Deuren is leverancier van Hörmann garagedeuren. Een deur van dit merk opent en sluit u heel gemakkelijk en geruisloos. U kunt uw auto snel naar binnen of naar buiten rijden. Zelfs als u uw auto niet nodig hebt, geniet u van uw garagedeur. Dit komt, omdat de deur helemaal bij de architectuur van uw woning past. Deze stijlvolle deur, maakt uw woning helemaal compleet. Het is dan ook een typisch, hoogwaardig Hörmann product met een zichtbare kwaliteit, een lange levensduur en dagelijks gebruiksgemak.

HORMANN ONDERHOUD, REPARATIE EN STORINGEN

Ons team monteert verschillende handbediende en elektrisch aangedreven deuren, zoals kanteldeuren, (zijdelingse) sectionaaldeuren, openslaande deuren, voordeuren en roldeuren. Verder bieden deze Hörmann deuren u veel extra mogelijkheden, zoals handzenders, codeschakelaars en vingerscanners. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het aanbieden en plaatsen van Hörmann deuren. Ook na uw aankoop kunt u uitstekend bij ons terecht. Zo kunt u ons inschakelen voor onderhoud, een reparatie of het oplossen van een storing aan de garagedeur.