HGD Boerboom wordt ook kunststof kozijnen specialist

Wij zijn gespecialiseerd in deuren. Als Hörmann specialist leveren we garagedeuren en voordeuren van dit vooraanstaande Duitse merk. In onze dagelijkse praktijk kregen we vaak ook de vraag om kozijnen, ramen en schuifpuien te leveren. En daarom worden we nu ook kunststof kozijnen specialist als aanvulling op ons huidige assortiment kwaliteitsproducten voor uw bedrijf of woning!

A-kwaliteit kunststof kozijnen

Zoals u van ons gewend bent, gaan wij voor kwaliteit. Daarom hebben we goed gekeken met welke partner wij hiervoor in zee gaan. Voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien gaan we werken met Select Windows. Op dit moment zijn we aspirant partner van Select Windows en bereiden we een volledige samenwerking voor. Onze medewerkers worden geschoold en de showroom in Elst wordt aangepast om ook te kunnen tonen wat er mogelijk is.

Keurmerken en montage

In de komende weken krijgen de verkoopadviseurs een uitgebreide training over kunststof kozijnen en worden de monteurs technisch geschoold over het monteren en plaatsen van kozijnen. Deze trainingen vinden zowel in de fabriek van Select Windows plaats, als ook bij brancheorganisatie VKG. Als alle scholingen doorlopen zijn, worden we VKG Keurmerk gecertificeerd.

HGD Boerboom - Kunststof kozijnen

Referenties in de regio

In afgelopen jaren hebben we al diverse mooie referenties opgebouwd in de regio. Niet alleen voor  garage- en voordeuren, maar ook al voor kunststof kozijnen, tuindeuren en schuifpuien.

Meer informatie over kunststof kozijnen

Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen of heeft u behoefte aan inspiratie? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms. In Wijchen zitten we met onze showroom op de Celsiusstraat 13 en in Elst kunt u onze showroom vinden op de Fahrenheitstraat 6.

« Terug naar overzicht